Проф. д-р Любен Стоков ще преглежда в МЦ Артро – Гоце Делчев

Проф. д-р Любен Стоков ще преглежда в МЦ АРТРО Гоце Делчев

Светилото в българската ортопедия и травматология, проф. д-р Любен Стоков ще преглежда в Медицински център “Артро” в гр. Гоце Делчев. 

Медицински стаж:

Проф. Д-р Стоков е специалист в ортопедични и травматологични заболявания при възрастни и деца, за който няма опорно-двигателния апарат няма тайни. 

С повече от 35 години опит в областта на Ортопедията, проф. д-р Любен Стоков е преминал  обучения във водещи клиники като Брудерхаус, Кобленц, Шарите, Берлин, Университетска Болница, Бърно, Център по Сколиози, Бад Вилдунгер, КНИО, Киев, НИО, Новосибирск, ЦИТО, Москва.

Притежава квалификационни степени от Медицински Университет – София, Университет Ръш – Чикаго, Кортел-Дебюсе – Париж. 

Светилото в ортопедията притежава дългогодишен стаж в специализирани клиники и отделения като СБАЛО Проф. Бойчо Бойчев – Горна Баня, УМБАЛ Св. Анна – София, УМБАЛ Софиямед – София.

Проф. Д-р Стоков е автор и съавтор е в 165 научни трудове и доклади в България и чужбина.

Медицински интереси:

Проф. Д-р Любен Стоков има изключителен опит в областта на вродените и придобити заболявания на гръбначния стълб при децата като гръбначни изкривявания, обущарски гръден кош, птичи гръден кош.

Интересува се от доброкачествени и злокачествени заболявания на опорно-двигателния апарат, дегенеративни заболявания на гръбначния стълб като дискови хернии, размествания на прешлени, стенози, както и от дегенеративни заболявания на ставите.

Проф. д-р Стоков е ръководител и член на колективи по рационализации в диагностиката и лечението в областта на общата ортопедия, гръбначен стълб, деформациите на предна гръдна стена и туморите на крайниците.

Проф. д-р- Любен Стоков, ще гостува в гр. Гоце Делчев на 11.01.2024г. (четвъртък). Водещият ортопед и травматолог ще преглежда в МЦ “Артро” от 11:00 до 16:00 часа в посочения ден. 

Всички пациенти, които имат желание да се срещнат с проф. д-р Стоков, могат да запишат час за преглед на телефон +359888062500.

Сподели:

Прочетете още