Физиотерапия

Физиотерапията е свързана най-вече с възстановяване след травми и операции. Нейна цел е завръщане на тялото в най-оптималното му състояние. Ако имате физически болки и наранявания, комбинацията от модерна апаратура и професионални масажи от специалистите на МЦ Артро ще помогнат за Вашата рехабилитация. Същото важи и за периода след операции, тялото ще има нужда от грижи, а ние сме тези, които ги осигуряват.

Физиотерапия - "Артро"
Физиотерапия - "Артро"
Физиотерапия - "Артро"
физиотерапия

Апаратура

Артро разполага с високотехнологични уреди за третиране на леки и средни травми по тялото. Работим само със сертифицирана апаратура, гарантираща Вашето здраве и възстановяване. 

физиотерапия

Третиране на травми

Зоната за физиотерапия на Артро помага в третирането както на физиологични травми по тялото, така и на спортни травми. Ако изпитвате проблеми във вашето физическо състояние, запишете се за консултация. Ние разполагаме с всичко необходимо за да помогнем за превъзмогване на увреждането.

физиотерапия

Рехабилитация след операция

Оперативната намеса е само една стъпка при отстраняването на един проблем. Често след това е необходимо да се извърви един дълъг път на възстановяване. Доверете се  на специалистите от МЦ Артро. Ние ще изготвим цялостен план-график специално за вас и ще се погрижим да достигнете най-доброто възможно физическо състояние.

НАШИТЕ КАБИНЕТИ