Нов уред за лазерна епилация Sapphire LS-1200

Нов уред за лазерна епилация Sapphire LS-1200

Мощен и ефективен

Нов уред за лазерна епилация Sapphire LS-1200

Sapphire LS-1200 е мощен, безопасен и интензивен диоден лазер, който ще възстанови мекотата на кожата ви. Лазерът премахва нежеланото окосмяване на всички типове кожа. Независимо от цвета на кожата, топлинното увреждане влияе на зародишните клетки, които причиняват и растежа на косъма.

Ефективността на продукта се дължи на работата с къси и дълги импулси. Резултатите при светлите кожи тип 1, 2 и 3 се получават при работа с къси импулси от 15 – 30 милисекунди, а при тъмните кожи тип 4, 5 и 6 – импулси от 100 – 400 милисекунди.

Технологията прави Sapphire LS-1200 уникален. Лазерът работи в режим на разрушаване (FDP) с висока мощност. Параметрите, с които се идентифицира тази висока мощност са 1 200W, 200A и до 60J.

Комфорт и спокойствие

Диодният лазер Sapphire LS-1200 осигурява удобството и комфорта на клиентите. Лазерът притежава охлаждаща система, която гарантира спокойствието, защитата и минималната болка на клиентите. Обработката на кожата се извършва при температура, достигаща до -7ᵒС.

Накрайникът на продукта работи с 6 стандартни диодни бара. Високият и пирамиден връх достига и до най-трудно достъпните зони. Лазерът разполага с цветен 10 “LCD дисплей за по-лесна настройка и следене на процедурата. Температурата се показва в реално време на екрана на устройството.

Нов уред за лазерна епилация Sapphire LS-1200

Технологично подобрение

Технологичното подобрение на Sapphire LS-1200 дава възможността за персонализирани процедури. Мощният 6 диоден лазер гарантира надеждност, сигурност и удовлетворителни резултати.

Сподели:

Прочетете още