Изваяно тяло с Cavi Lipo терапия

Изваяно тяло с Cavi Lipo терапия

Мощен и ефективен

Най-модерният начин за премахване на появата на целулит и разграждане на мастните клетки вече е на разположение в МЦ Артро Гоце Делчев.

Технологията Cavi-Lipo, представена за пръв път в САЩ от Д-р Оз обещава да революционизира козметичната процедура, постигната преди това само чрез операция. Това е безопасно, нехирургично, неинвазивно лечение, което премахва мазнините и разгражда целулита. Независимо дали искате да премахнете мазнините от корема, ръцете, бедрата, гърба или дори брадичката си, това е лечението, което чакахте! Не отнема много време, а резултатите обикновено са незабавни и постоянни.

Cavi-Lipo действа, като използва ултразвук за разграждане на мастните клетки и втечняване. След това те се метаболизират и освобождават чрез черния дроб и по естествен път. Чрез този процес почти веднага може да се види по-гладка кожа, намалена обиколка и по-изваяно тяло. Резултатите могат да бъдат сравнени с липосукционната хирургия, но без белези, подуване или странични ефекти! Всяко лечение продължава около 30 минути и всъщност е много релаксиращо!

Ултразвуковата кавитация може буквално да извая тялото ви и да насочи упоритите области, които не се елиминират чрез диета и упражнения, като любовни дръжки, чанти на седла, седалище, ръце, вътрешни колена, мъжки гърди. Тази процедура е неинвазивна, нехирургична, няма странични ефекти или болка и не изисква хоспитализация.

Лечението продължава около 30 минути, то е напълно безболезнено и без известни странични ефекти. В повечето случаи резултатът може да се види веднага и в зависимост от отделните клиенти, повечето ще се нуждаят между 3 – 10 процедури с интервали от 72 часа. За да подпомогне премахването на мазнините, клиентът трябва да пие много вода преди, по време и в продължение на няколко дни след лечението.

Тази неинвазивна алтернатива за липосукция е идеална за хора, които искат да се насочат към области с мазнини, устойчиви на диета и упражнения. И накрая, има начин да постигнете вида, който искате, без риск. Клиентите виждат резултати в 1 сесия.
Въпреки че се използва от години по целия свят, Cavi-Lipo наскоро получи ОК от агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ.

Сега, когато казваме премахване на мазнини, имаме предвид това! Cavi-Lipo всъщност унищожава мастните клетки. Това означава, че те не се връщат. Представете си, че всъщност унищожавате мазнините и никога повече не трябва да мислите за това? Ето колко е ефективен Cavi-Lipo !!

Как действа Cavi-Lipo?

Използвайки ултразвукови вълни Cavi-Lipo прониква през кожата в мастните клетки, създавайки активност, която разрушава мастните клетки (кавитация), като в същото време стяга кожата на повърхността чрез стимулация, причинена от ултразвуковата вълна. Никоя друга единица за извайване на тяло не комбинира както стягането на кожата, така и измеримата промяна само след една процедура.

За разлика от Smart Lipo или Laser Lipo

Cavi-Lipo е изцяло без болка и неинвазивен и може да се използва за лечение на цялото тяло, включително лицето! Лечението с Cavi-Lipo може също да помогне за предизвикване на загуба на тегло чрез стимулиране на лимфната система и насърчаване на лимфния дренаж. Това е идеалното лечение за здрави хора с трудни мастни джобове или зони, които просто не могат да упражняват.

Действа ли наистина Cavi-Lipo и трае ли?

Не само работи, но работи толкова невероятно добре, че ще искате да се върнете за допълнителни лечения в други области на тялото си. Нашият Cavi-Lipo е истинската сделка, а не евтин нокаут или някакъв внос, който не е лицензиран.

Процедурите се провеждат в МЦ Артро на адрес ул. Паул Ленц 1 – гр. Гоце Делчев.

Цената е 100лв на процедура.

Повече информация на тел: [0898669003]

Често задавани въпроси

Общите части са: стомах, бедра, ханш, гръб, брадичка и ръце. Няма ограничение за това къде можете да използвате Cavi-lipo, но области с по-големи количества локализирана мазнина вероятно ще видят по-бързи резултати.

Не. Това лечение е безболезнено. Всъщност е много релаксиращо!

Да, тъй като Cavi-Lipo е нехирургично, неинвазивно лечение, то е безопасно и в резултат няма да престоите.

Ултразвуковата кавитация емулгира мазнините ви по време на лечението, улеснявайки тялото ви да ги изхвърли през пикочната и лимфната системи.

Процедурите продължават около 30-50 минути и ние препоръчваме да ги правите не по-рано от всеки 72 часа, за да се осигури достатъчно време, за да се изхвърлят мазнините напълно от тялото ви. Докато можете да имате до 12 сесии, повечето клиенти ще правят някъде между 6 -12, преди да постигнат желаните резултати.

За да направите лечението си по-ефективно, трябва да сте сигурни да пиете много вода (поне 1,5 литра) преди и след лечението. Също така препоръчваме да ядете нискокалорична диета и да сведете до минимум приема си или въглехидрати и мазнини в продължение на поне 24 часа преди да сте под ръка. Това ще помогне за изгарянето на всички запаси от мастни киселини и глюкоза в тялото ви. След лечението ще искате да ходите, да пиете много вода и да правите леки упражнения, за да подпомогнете изхвърлянето на мазнините през лимфната система.

В по-голямата си част всеки, който иска да намали мазнините и целулита, е добър кандидат за Cavi-lipo. Въпреки това, всеки, който има пейсмейкър, сърдечно или съдово заболяване и бременни жени, не трябва да прави лечение с Cavi-lipo. Ако имате медицинско състояние, вашият техник Cavi-lipo ще ви посъветва да се консултирате с вашия лекар преди лечението.

Сподели:

Прочетете още