Медицински прегледи

Медицински център Артро – Гоце Делчев предоставя една модерна и безопасна среда за извършването на професионални медицински прегледи. Всички ние сме тук за да се грижим за Вас и Вашето здраве. Нашите кабинети са оборудвани с всичко необходимо за извършването на всякакви медицински прегледи.  

Медицински прегледи - "Артро"
Медицински прегледи - "Артро"
Медицински прегледи - "Артро"
Медицински прегледи - "Артро"
ортопедични прегледи

Ортопедични прегледи

МЦ Артро извършва качествени ортопедични прегледи. Тук диагностицираме всякакви видове счупвания и травми. Центърът разполага с модерна апаратура и рентген за прецизна диагностика и последващи манипулации. Доверете се на нашите специалисти и те ще се погрижат за вашето здраве.

гинекологични прегледи

Гинекологични прегледи

Редовните гинекологични прегледи са в основата на женското здраве. Ние от МЦ Артро помагаме за ранна диагностика на проблеми в женската полова система и бързото им отстраняване чрез подходящо лечение или съвети. Тук ще намерите една безопасна обстановка, изпълнена с уважение и грижи към пациента.

онкологични прегледи

Онкологични прегледи

Онкогинекологията се занимава с диагностицирането и лечението на ракови заболявания по женската репродуктивна система. МЦ Артро предлага на своите пациенти опция за консултация с онкогинеколог на територията на медицинския център. Тук сте в сигурни ръце.

психиатрични прегледи

Психиатрични прегледи

Менталното здраве е също толкова важно колкото и физическото. Нашите психиатри ще дадат всичко от себе си за хора с психични разстройства или патологични умствени отклонения. Всеки има право да получи качествено лечение.

ревматологични прегледи

Ревматологични прегледи

Ревматологията се занимава със възпаления и заболявания по ставите. При нас ще откриете професионално отношение и грижа. Специалистите ни ще открият правилната диагноза и ще поставят необходимото лечение.

кардиологични прегледи

Кардиологични прегледи

Заповядайте на професионален кардиологичен преглед в МЦ Артро – Гоце Делчев. Нашите лекари бързо ще диагностицират вашето състояние и ще Ви консултират за следващите стъпки. Сърцето е един от най-важните органи, дори хора без проблеми е добре да се подлагат на профилактичен преглед поне веднъж годишно.

унг

УНГ прегледи

Запишете час за консултация с нашите УНГ специалисти. Получавате качествен и обстойностен преглед. Оставете се в нашите ръце и ние ще се погрижим за Вас.

гастроенторогични прегледи

Гастроентерологични прегледи

Гастроентерологията е дял от медицината, който се занимава с диагностиката, изследването и лечението на заболявания на коремните органи при човека. Медицински център Артро – Гоце Делчев предлага качествени гастроентерологични прегледи и лечение на своите пациенти.

пулмологични прегледи

Пулмологични прегледи

Ако имате притеснение за белите си дробове или дихателната система, запазете си час за преглед при нашите пулмолози. Те ще диагностицират проблема и ще Ви предложат подходящо лечение.

 

НАШИТЕ КАБИНЕТИ